Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Linda - 6 mars 2011 17:50

Helgen har varit fantastiskt trevlig, ja vet att jag inte ville komma hem, och jag tycker fortfarande inte det är direkt roligt att vara hemma ensam men jag har däremot haft en fantastiskt trevlig helg med fin besök av världens underbaraste J, vi har ätit grymt mycket förbannat god mat (om jag får säga det själv, jag är ju den som lagade maten), vi var på CCC och tittade på Mia Skäringer, och herre gud vilken underbar och fantastisk kvinna hon är (Mia alltså) och hon har en strupe av guld, vem kunde tro det?? Hon sjunger fantastiskt bra och jag kan helt klart se mig själv spendera en kväll med att bara lyssna på henne sjunga, helt klart...

  Sen avslutade vi kvällen med ett par öl på pitcher's, vilket är min grej helt och total, jag väljer pubbar framför clubbar etc varje dag, vem vill svettas och dryga runt på ett dansgolv, när man kan sitta på en pub med skön musik, och god öl?? 


jag mår inte bra (nej jag pratar inte om psykiskt mående, utan fysiskt), jag har ont i huvudet, jag har ont i nacke och axlar, rygg och jag mår illa, tre veckor nu, och jag börjar bli trött trött trött på det, men samtidigt, vad ska jag göra?? Det kommer och går i vågor, vissa dagar mår jag jätte bra, delar av dagar mår jag jätte bra, för att sen gå runt i en bubbla av att kroppen värker, suck suck suck, SKIT SAMMA!!! 






jag vill inte vara  här ensam och dann, nej jag vill vara hos dig, i din famn, känna din varma lropp, din värme allt det som är du. Din genuinitet, den transparens, jag vill vara hos dig.. Hämta mig, sn'älla!


Presentation


Allt det där som finns i vardagen som egentligen inte betyder någonting för dig, men som är otroligt viktigt för mig

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards