Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Linda - 5 mars 2011 12:57

det är allt bra lustigt, hur fort man fastnar i mönster och rutiner, och hur jobbigt det är att bryta dessa.. 


Jag sitter nu ensam hemma i Karlstad, och nej jag vill verkligen inte vara här, men så är det nu, surt sa räven, men jag får leva med det, när man nu blivit charmad av en stockholmare.. Kunde jag skulle jag vara där mest hela tiden, kanske ta en av kurserna på distans, men jag tror inte jag kan göra det, jag vet inte..


Iaf, meningen med detta var just att fastna i mönster och beteenden och hur snabbt man gör det.. Jag har då varit hos gubben min i två veckor, och att vara där känns varmt, det känns som hemma, det känns bra.. Jag står gladeligen vid spisen och lagar mat, men nu när jag sitter här hemma och ska göra samma sak är jag inte lika peppad, trots att jag ska laga mat till en god vän som är på väg upp till karlstad för en kväll med mig på CCC och mia skäringer, åh vad jag ser fram emot det, jag ser fram emot henne, jag ser fram emot en kväll som vi var, tillbaka till tiden innan sverige, tiden jag minns med värme och ibland saknar, men inte vill tillbaka till..


Men iaf, att vara här känns kallt, ensamt, fast det är inte den där ensamheten som man känner när man verkligen är ensam, jag är inte ensam, jag bara saknar min man, jag saknar hans ljud, hans värme, att vara två, och ja jag vet att jag tjatar, med FUCK YOU, jag tjatar så mycket jag vill.. Precis så mycket jag vill..


nej städa var det.. 


Av Linda - 5 mars 2011 10:59

JA det var som sagt ett tag sen jag skrev, jag vet inte riktigt varför jag inte skrivit på ett tag, men jag antar att mycket har med tentaskrivande och TVÅ härliga veckor med F i huvudstaden. Egentligen skulle de väl bara har varit en vecka, en vecka med F och knoddsen, men måndag och hemresedag kom, och jag kände i hela kroppen att nej, fan jag klarar inte av att åka, nej jag kan inte så jag gjorde det inte. Jag stannade, jag stannade i en vecka till, jag njöt av det, känner ingen ånger att jag missade det ena eller andra, nej jag är bara glad. Jag blir bara kärare och kärare, jag älskar min karl, jag gör det som bara den.. 


Jag har fått jobb i huvudstaden också, hela sommaren lång, inom socialpsykiatrin, vilket passar mig perfekt, det hjälper ju att det är i Gurkan och att jag kommer bo tillsammans med F HELA HELA sommaren, och vad vi längtar, vi längtar efter att inte behöva lämna varandra, att få vakna och somna tillsammans, att få ta beslut tillsammans ja allt det där man kan göra när man faktikt bor tillsammans, inga timlånga resor i bil och på tåg, inga separationer ja iaf inte föränn uni börjar igen (sen måste ju allt funka också självklart, men jag tror det, jag tror vi kommer funka, på riktigt, för vi gör ju redan det).. 


Nu ska jag bara försöka övertala studievägledaren, att jag ska få praktikplats i sthlm också, det måste gå, jag måste få det, det bara måste bli så.. Min sommarchef, ja hon har varit involverad i CM utbildningarna i och runt huvudstaden och hon hade ALDRIG hörttalas om VoSs, vi kanske måste ändra på det, och jag är den som vill och ska göra det ;) Uppdrag för ViSA kanske??


Jag kan vara romantisk, jag ahr lagt massa lappar i lägenheten, massa små kärleksmeddelanden, och F hittar dom lite titt som tätt, awww sött eller hur :) 



jag ser dig, jag älskar dig

Presentation


Allt det där som finns i vardagen som egentligen inte betyder någonting för dig, men som är otroligt viktigt för mig

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards