Alla inlägg den 14 april 2011

Av Linda - 14 april 2011 10:45

jag är så trött nu så jag kräks snart, det är inte ok... mitt huvud värker och värker och värker, och det sitter i tandraden, i de tänder jag vet att jag måste laga, för jag vet att jag måste, men jag vet också att jag inte har råd!!


Jag ser inte int e inte fram emto dagens föreläsnig, främst för att den börjar så sent, dock är den bara två timmar lång, och sen bär det av till min mamma, och en helhelg med plugg (jag ser fram emot mina mamma, men fan inte plugg)


Sen måndag, ja då tar jag min väska och åker till kärleken.. Det finns delar där jag allra helst vill ska förvinna, måstet att skriva tenta när jag är där i kombination med att jag ska börja mitt nya jobb är väl bara en av dem. Men den finns annat som jag också önskar längre bort än månen, men det går ju inte så det blir att leva med det.. Mindfullness kommer till åtanke, jag tänker tanken, ja det gör ja.. Jag tänker också ta vara på det jag har nu, och inte oroa mig för framtiden, för de kommande veckorna för sommaren, för tanken ja den kommer vara där ändå, och jag KAN leva med den, jag MÅSTE leva med den, den kommer INTE försvinna, enda möjligheten för den tanken att försvinna ut ur mitt liv, blir då jag inte längre har ett liv där borta, men mina andra otroligt viktiga tankar.. Verkar det virrigt? Ja kanske för dig som läser, men jag vet ju vad jag menar haha.. Nej jag håller inte på att bli mer knäpp än vanligt, men ibland måste jag kanske tänka på vad jag faktiskt skriver.. 


Vi hoppas på en lugn sommar utan intriger, JAG hoppas på en lugn sommar utan intriger, jag hoppas på en vecka eller två utan intriger.. Kan jag få det?? Nej Jag tror inte det, men önska och hoppas kan jag väl få??



Jag älskar och saknar dig F

Presentation


Allt det där som finns i vardagen som egentligen inte betyder någonting för dig, men som är otroligt viktigt för mig

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards