Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Linda - 14 februari 2011 20:45

För första gången på flera år är jag inte singel på alla hjärtans dag, vilket är en upplevelse i sig, men tyvärr då sitter vi i en varsin ände av lande, eller ja typ det skiljer 33 mil mellan våra kroppar.. SÅ idag skiter jag i att jag inte har råd, inte borde och allt det som tillkommer och firar kvällen med en pizza.. DÄMIT.. Torsdagen kunde inte komma fortare..





  

  


<3

Av Linda - 14 februari 2011 11:40

Alla hjärtans dag var det då, kommersialismens finaste högtid, där priserna på kort, godis och små plåtter stiger till oanade höjder, men Jag tycker nog det är bra mysigt ändå, detta tilltrots vill jag varken ha kort eller presenter, närhet till de jag älskar är det enda som betyder någonting varje dag och självklart inte bara idag. 


Sitter med tentan, eller snarare jag sitter och stirrar på en tom dataskärm, och försöker värka ut en uppsats, det gå mindre bra, men det lossnar snart, hoppas jag på ialla fall. Det behöver ju inte vara färdigt än på två veckor, men ja åker till kärleken på torsdag och där blir jag kvar i en vecka, så det kommer bli att jag får sitta också skriva där, det kommer bli så att jag måste sitta och skriva på dagen, när kärleken är på jobbet och ungan är i skolan, och jag vet att jag skriver kanska bäst på sena kvällen och natten, så jag måste eller jag känner att jag måste ha ett skelett färdig skrivit, iallafall någonting att grunda på innan jag åker, sa jag är liiiite stressad... 


Snart bär det iväg mot Uni iallafall, för en eftermiddag med samtalmetodik najs...

Ovido - Quiz & Flashcards